Dynamic Black de kennelsite voor de flatcoated retriever

Dynamic Black


Na een tijdje in de wachtkamer te hebben gezeten en na invullen van de nodige papieren was het zover. Sweep zou een "roesje" krijgen door middel van een prik in haar voorpoot. Aangezien ze nog een show voor de boeg had werd haar pootje ditmaal niet geschoren.

Sweep moest naar een andere ruimte om daar een foto te maken van haar heupen. Ik moest enkele meters met haar meelopen onderweg daar naartoe. Ze wankelde al op haar pootjes en in de desbetreffende ruimte aangekomen werd ze nog duffer waarna ze ging liggen. Het was de eerste keer dat Sweep een roesje kreeg. Het was als baasje wel een beetje vreemd om haar daar zo te zien liggen en haar zo bij de dierenarts achter te moeten laten.

Na ongeveer een uurtje werd ik al gebeld door de dierenarts. Ik mocht haar komen ophalen. Sweep was nog onvast ter been toen ik haar meenam naar de auto om naar huis te gaan. Thuis gekomen heb ik nog een stukje met haar nabij ons huis gelopen op advies van de dierenarts zodat ze wakkerder zou worden. Dat hielp inderdaad wel waarna we naar huis gingen om bij te komen van het toch wel indrukwekkende bezoek aan de dierenarts.

Nog dezelfde dag kreeg ik de foto van de dierenarts toe geappt van de heupen van Sweep.


                                            


Na ongeveer anderhalve week kreeg ik middels de mail van de Raad van Beheer de uitslag: HD-A.

Wij waren er superblij mee. Het is toch altijd spannend want ondanks dat ze geen klachten had. Je weet het toch pas zeker totdat je de uitslag krijgt.